4700 miles & issues already - Chevy Cobalt SS Forum : Chevrolet Cobalt SS Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 13 (permalink) Old 01-24-2006, 07:47 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 118
4700 miles & issues already

Any ideas?
4700 miles on non S/C'd 2.2 cobalt, 5 speed. Car is rough/jerky when 1st sometimes 2nd gears @ low speed. Going to take it back to dealer, thinking it is wires &/or plugs (had similiar issue with other car), but wanted your thoughts & opinions.
thanx
connermt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 (permalink) Old 01-24-2006, 10:01 AM
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 112
sounds like plugs to me.
03gobluecobra is offline  
post #3 of 13 (permalink) Old 01-25-2006, 09:43 AM
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 34
might need a TCS relearn... we've had problems with that in the 2.2 ions
crazybrew609 is offline  
 
post #4 of 13 (permalink) Old 01-25-2006, 10:16 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 118
Quote:
Originally Posted by crazybrew609
might need a TCS relearn... we've had problems with that in the 2.2 ions
OK
Elaborate please: TCS Relearn...?
connermt is offline  
post #5 of 13 (permalink) Old 01-31-2006, 01:14 PM
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 146
Either wires/plugs or u suck at driving. ha just kidding. Take it back to the dealer.
chevycobaltowner is offline  
post #6 of 13 (permalink) Old 02-01-2006, 01:43 AM
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 729
Quote:
Originally Posted by chevycobaltowner
Either wires/plugs or u suck at driving. ha just kidding. Take it back to the dealer.
U know it happens to me in my SS when I not watching how I let out the clutch. it is due to my driving. I suck when I am driving in the city while eating a burger or something. maybe he didnt know that.
ssnipes is offline  
post #7 of 13 (permalink) Old 02-01-2006, 03:19 AM
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 130
Chinese food eatin mother fucker.............
05SilverStreak is offline  
post #8 of 13 (permalink) Old 02-01-2006, 09:25 AM
Contributing User
 
HeppyCat's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Jackson, MS
Posts: 1,059
never had a chinese burger...
HeppyCat is offline  
post #9 of 13 (permalink) Old 02-01-2006, 11:26 AM
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 729
Quote:
Originally Posted by HeppyCat
never had a chinese burger...
Yeah me neither.....I like burger king "KONG SIZED for free" myself but what ever.
ssnipes is offline  
post #10 of 13 (permalink) Old 02-01-2006, 01:44 PM
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 258
it might be bad gas. What kind of gas are you using. Try using a diferent gas station.
CobaltGuy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Cobalt SS Forum : Chevrolet Cobalt SS Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome