Security mode or something else ? - Chevy Cobalt SS Forum : Chevrolet Cobalt SS Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 02-01-2019, 09:52 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
Security mode or something else ?

Hey lads, I have an 06 Cobalt SS.
Cars been in the garage for the winter. I had to boost it one night to let it run for awhile n decided to take it for a lil rip around the block to get everything moving. I jumped in after letting it run ideal for 20 mins n dropped it in reverse to back it out. Stalled it out ( i drive tow truck for a living lil different rpms lol n it been awhile since i drove my girl) so put my booster pack back on the battery. Go to hit the key n got nothing. I rest my booster pack n tail lights headlights n interior lights all started flashing but no horn. I jump in the car i got power n im getting nothing at all when i try to start it.

Is it security mode ? Or something else
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1548922197669_1549083146898.jpg
Views:	75
Size:	47.8 KB
ID:	2250  
Myers1985 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Cobalt SS Forum : Chevrolet Cobalt SS Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Security mode ? Maybe Myers1985 How To: 0 02-01-2019 09:49 PM
P1516 P2101 Codes Car Shut down into Limp Mode JohnsRallyYellowSS General Discussion 7 01-22-2015 05:18 PM
comp mode? Mentalm General Discussion 0 05-22-2010 09:13 AM
Power Reduced Mode ALLBLACKSS05 General Discussion 6 08-11-2009 03:18 PM
Not sure if this is 'limp' mode or not CanadianSS Problems/Dealer Service 4 09-29-2005 01:08 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome