Just a noob with a little problem - Chevy Cobalt SS Forum : Chevrolet Cobalt SS Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-10-2013, 03:39 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Question Just a noob with a little problem

Hi I'm Fred and I own an"07" SS and just replaced my flex pipe 3 days ago and today I got a CEL so I disconnected the neg. battery terminal for 30 minutes. Now the CEL is gone but I have no radio. Help... what did I screw up now????

Thanks in advance, Fred
patroa1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy Cobalt SS Forum : Chevrolet Cobalt SS Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Im a Noob Please help!!!!!! XSboosted10 Performance Modifications 4 11-23-2009 01:18 PM
NOOB Here!! theandies General Discussion 21 06-11-2006 08:20 AM
Noob Here!!! BlkSS4dr General Discussion 2 01-31-2006 01:08 PM
Noob here. Tweek's Turbos Off-Topic Discussion 2 05-17-2005 04:57 PM
Hey all - just a noob. Feet Deep Off-Topic Discussion 9 01-27-2005 02:25 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome